Jouw eigen muziek als filmmuziek?

Filmpjes.nl is op zoek naar artiesten en/of partijen die rechtenvrije muziek beschikbaar willen stellen aan onze gebruikers. Maak jij zelf muziek of ben je in het bezit van rechtenvrije muziek, dan is dit de kans om via Filmpjes.nl je muziek te promoten onder een zeer groot publiek!

Onderaan deze pagina tref je een overzicht van personen of organisaties die reeds hun muziek beschikbaar hebben gesteld en die u rechtenvrij mag gebruiken. Let er wel op dat de rechten altijd bij de maker blijven van het stuk blijven. U krijgt alleen een gebruiksrecht. Vermelding van de naam van de maker en een verwijzing naar de website van de maker is ook verplicht.

Filmpjes.nl wil haar gebruikers de mogelijkheid bieden rechtenvrije muziek te kunnen gebruiken ter ondersteuning van hun beeldmateriaal. Het plan is om op de site een speciale muzieksectie te creeren, waarin bezoekers rechtenvrije muziek kunnen downloaden voor het editen van hun videofilm. Op deze wijze krijgt de videofilm van de gebruiker een extra dimensie en de muziek wordt verspreid op internet.

Dus mocht jij je muziek willen promoten onder een groot publiek, neem dan contact op met Filmpjes.nl.

Bel voor meer informatie naar: 030-8503937 of mail naar vragen@filmpjes.nl .


Mijn naam is Elisa en ik zou het leuk vinden als iedereen mijn eigen gemaakte muziek gebruikt voor zijn of haar filmpjes. Ik stel het wel op prijs al je mijn naam in het filmpje verwerkt voor de credits :-)
Voor het maken van diverse filmpjes, muziek in verschillende stijlen zoals hiphop, R&B, Funk, Soul, Slow of Rock kan worden gemaild naar pastapop@hotmail.com Ook interesse voor filmpje of muziek mail even. Beschikbaar gestelde muziek:

1: Backgroundmusic
2: Dance
3: Moving
4: Piano
5: Sensy
6: Summer

Als je mijn filmpjes wilt zien dan moet je gaan naar: http://www.filmpjes.nl/assets/views/20725Theater De Lachende Zon maakt sinds 1993 voorstellingen op de meest uiteenlopende locaties. Circusprojecten in buurthuizen, subtiele voorstellingen op theaterfestivals of zintuiglijke producties in gymzalen voor mensen met een verstandelijke beperking.
Wat al deze voorstellingen bindt is het contact met het publiek. Geen grote afstand tussen de acteurs en het publiek, maar altijd op zoek naar een persoonlijke ontmoeting.
www.delachendezon.nl

Beschikbaar gestelde muziek:

1: Dromen
2: Folk
3: Gek
4: Jazz
5: Reggae
6: Slaap
7: Surf
8: Suf
9: Blues
10: Country

Bekijk en beluister hoe bovenstaande muziek op een leuke manier verwerkt kan worden in een filmpje. Klik op onderstaand filmpje.
Rechtenvrije muziek voor video en film.
Een klein en uniek archief met rechtenvrije instrumentale muziek. Direct online te bestellen en na betaling (ideal of paypal) ook direct te downloaden. € 37,50 per track, éénmalig en dus geen latere betalingen aan BUMA/STEMRA.

Ambient, soundscapes, new age (achtig), reggae, moods...

Klik hier voor meer info.