Sinds kort is het mogelijk om met zowel een gratis als betaald account op de website babysite.com babyfilmpjes te plaatsen.

Het enige dat u hoeft te doen om een of meerdere filmpjes in uw babysite tevoorschijn te laten komen, is het uploaden van uw filmpje(s) op Filmpjes.nl. Zodra u een filmpje heeft geupload krijgt u een Filmpjes-nummer te zien. Wij noemen dit nummer het Filmpjes-ID. Door dit nummer op uw babysite in te voeren wordt automatisch uw babyfilmpje zichtbaar op babysite.com.

Als u uw filmpjes wilt kunnen bewerken of kunnen verwijderen, dan is het raadzaam om gratis een account bij ons aan te maken. Zo kunt u altijd de geuploade filmpjes bewerken of verwijderen.

stap 1. filmpjes.nl

Ga naar www.filmpjes.nl en klik op "uploaden".

stap 2. Uploaden

Uploaden is heel simpel. Zoek op de harde schijf van je pc je filmpje en klik vervolgens op "Uploaden" .

stap 3. Filmpjes-ID opschrijven

Noteer de code die verschijnt wanneer je filmpje ge-upload is. Deze code noemen we het "Filmpjes-ID".

stap 4. Filmpjes-ID invoeren

Voer je Filmpjes-ID in op Babysite.com. Zodra het filmpje goedgekeurd is, zal het automatisch zichtbaar worden. Het goedkeuren kan maximaal 24 uur duren.

Alle binnengekomen filmpjes worden door ons gecontroleerd. Dit betekend dat filmpjes pas nadat ze door ons zijn goedgekeurd afgespeeld kunnen worden. Filmpjes die nog niet goedgekeurd zijn zijn te herkennen aan .
Zodra het filmpje echter door ons is goedgekeurd zal deze melding verdwijnen en zal het echte filmpje getoond worden.